Σχετικά με εμάς

Το EvitaLoveCakes, το σύγχρονο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής που βρίσκεται στην καρδιά του Χαλανδρίου, σε πλημμυρίζει απίστευτες μυρωδιές με το που θα διαβείς το κατώφλι του. Ιδιαίτερες μοναδικές τούρτες και μοσχομυριστά μπισκότα δημιουργούνται εκεί από την Εβίτα και τους συνεργάτες της.

EvitaLovesCakes-about

Εβίτα Παπαχαραλάμπους


Ο παράδεισος της περιλαμβάνει λαχταριστά cakes, μπισκότα σε ποικιλία γεύσεων καθώς και πολλά άλλα, όπως cupcakes, cakepops, τσουρέκια κτλ. μόνο κατά παραγγελία.

Το μυστικό κρύβεται στη φιλοσοφία που διέπει τη δημιουργό, η οποία συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε η μαμά της, Χαρά, με τα περίφημα μπισκότα της πριν από είκοσι χρόνια. Μπισκότα αλλά και πολλές άλλες δημιουργίες, φτιαγμένες με μεράκι, αγάπη, σεβασμό στην παράδοση και πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας. Oσα δηλαδή αναζητούμε στη σύγχρονη εποχή με δίψα. Οσα προσφέρουν ποιότητα ζωής και μέσα από την ποιότητα της διατροφής.

Ετσι, η σκυτάλη που κρατά η Εβίτα περνά από τα αγνά υλικά στην αυθεντική σοκολάτα και στα φρέσκα φρούτα, πάντα με πολλή αγάπη και αφοσίωση.

Οι σπιτικές γεύσεις διατηρούν μυρωδάτες αναμνήσεις την ώρα που οι φρέσκες ιδέες συνδυάζονται με τον πιο ευφάνταστο και πρωτότυπο τρόπο δημιουργώντας προϊόντα που αναρωτιέσαι αν πρέπει να τα φας και να τα «χαλάσεις» ή όχι. Ωστόσο, η γεύση και ο σεβασμός στην υψηλή γαστρονομία και τους κανόνες της που ανανεώνονται διαρκώς είναι ο πυρήνας της εκκίνησης.

Και όλα τούτα, πάντα ως αποτέλεσμα διαχρονικών συνεργασιών που στηρίζονται στην εμπιστοσύνη και την αμοιβαία ανταλλαγή απόψεων με σεβασμό στην ειδική γνώση του κάθε συνεργάτη.

Συνεργασίες

Εβίτα Παπαχαραλάμπους: Η νέα Ambassador της Renshaw στην Ελλάδα!

Η βρετανική Renshaw, μέσα από το διαγωνισμό που έτρεξε, επέλεξε την Εβίτα για να εκπροσωπεί τις σειρές προϊόντων Renshaw & Rainbow Dust στην Ελλάδα. Οι πολύχρωμες χαρούμενες δημιουργίες της, ο επαγγελματισμός και ο δυναμισμός ήταν τα στοιχεία που της έδωσαν τον τίτλο. Ως Sugar World, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων για κέικ του κόσμου, καλωσόρισαν την Εβίτα Παπαχαραλάμπους με σεβασμό και μεγάλη χαρά!